Okulumuz Öğretmenlerinin Katılımıyla

Okulumuz Öğretmenlerinin Katılımıyla "Eğitimde Masal ve Hikaye Anlatıcılığı" kursu gerçekleşmiştir.

Okulumuz öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşen "Eğitimde Masal ve Hikaye Anlatıcılığı" kursumuz 3 gün boyunca devam ederek sona ermiştir. Eğitime katılan öğretmenlerimiz başarıyla kurslarını tamamlayıp sertifikalarını almaya hak kazanmışlardır.

Eğitim kapsamında öğretmenlerimiz, hikaye anlatıcılığı tekniklerinin eğitsel faydaları ve eğitim ortamlarında uygulanması, masal ve hikaye anlatıcılığında literatür, kuram ve felsefeler, ters yüz öğrenme modeli, yaratıcı hikaye yazma yöntem ve teknikleri ve bir terapi yöntemi olarak masalın ve hikayenin etki ve önemi konusunda uygulamalı beceriler edinmişlerdir. Katılım sağlayan tüm öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

26.02.2022 505

26-02-202226-02-202226-02-2022